Parterapi

Der findes ikke to ens mennesker, ligesom der endnu mindre findes to ens parforhold. Derfor skal problemer i parforholdet behandles forskelligt, og derfor kan jeg ikke ”hænge min hat” på én bestemt metode. Når I kommer med problemerne, søges afdækket om I ønsker en forening, eller I har besluttet jer for en skilsmisse, hvis det sidste er tilfældet, så se under ”skilsmisse-terapi”.

Er der et ønske om at forblive sammen, afdækkes problemstillingerne. Dette sker gennem et struktureret og styret interview, som sikre at samværet og tonen i kommunikationen forbliver ordentlig. Ofte, har jeg en samtale med hver af jer, for at opnå en friere kommunikation og komme dybere ned under problemstillingerne. Når problemerne er afdækket og vi har talt sammen om disse, får I lektier for, som der skal øves på fra gang til gang. Det er afgørende for et godt resultat, at begge går ind i terapien med seriøsitet og vilje til at følge anvisningerne.

Målet er, at I ændrer den nedbrydende adfærd og opbygger et nyt og mere positivt forhold til hinanden. Målet er at I begge får et godt liv i tryghed med tillid til hinanden. Målet er at vende det negative til noget positivt, så jeres livshistorie bliver til en dejlig fortælling.